zaročna darila

Najboljša darila za zaroko

Pride čas, ko ne veš, kako svojo drago zaročiti, kako jo izvirno romantično za roko zaprositi. Ampak dragi fantje to ni več problem, saj v spletni trgovini GeniDarila poskrbimo, da bodoče žene najbolj izvirna, najboljša zaročna darila dobijo.

Ob takšnih darilih se jim oči zarosijo in vam na ves glas DA odgovorijo.

Igra za zaljubljene Igra za zaljubljene Sale
4% off
4% off

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene je odlično darilo za vse, ki so sveže zaljubljeni in za vse tiste, ki si želijo s svojimi dolgoletnimi partnerji pričarati zabaven, smeha poln večer. Ta igra je namenjena zabavi, sprostitvi in zbližanju ljubljenih oseb. Igra ima i..

19.10€19.90€

Skodelica bodoča

Skodelica na kateri je napis: BODOČA GOSPA priimek po izbiri.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

11.90€

Skodelica trdnejši korak

Skodelica na kateri je ilustrirana slika mladoporočencev ter napis: TRDNEJŠI KORAK BI V LJUBEZNI NAREDILA, SE V NJEJ ŠE BOLJ ZDRUŽILA, PRSTANA ZLATA SI NATAKNILA IN SI VEČNO ZVESTOBO OBLJUBILA.... ime po želji SI ZA?..

13.00€

Skodelica bodoča žena

BODOČI ŽENI TO SKODELICO SEM PODARIL, DA OSTALA JI BO V SPOMIN, NA DAN KO VPRAŠAL SEM JO, ČE VEČNO MOJA BO, s fotografijo in datumom po izbiri...

13.50€

Skodelica zaročena

Skodelica s fotografijo, ki ima napis: ZAROČENA ime ter datum po želji...

13.10€

Medvedek zaroka

Medvedek z napisom: ALI BI BILA fotografija (lahko po želji ali pa ostane enaka, ki je na predlogi medvedka) ime po izbiri.Velikost medvedka je okoli 33 cm. Je izjemno prijeten na dotik. Velikost Velikost medvedka znaša 3..

19.90€

medvedek za zaroko

Plišasti medvedek z oblečeno majico na kateri je napis: ime po izbiri ALI BI SE POROČILA Z MANO? Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. Velikost majice ..

19.90€

Slonček zaroka

Slonček je na otip izredno mehak in prijeten. Oblečeno ima majico s slikico škatlice v kateri je prstan ter napis: SI ZA FOREVER AND ALWAYS. Idealno za vprašati drago ali dragega, če bi se poročila. Velikost Velikost slončka v..

17.90€

Žirafa zaroka

Žirafa z oblečeno majico na kateri je napis: ČESTITKE OB ZAROKI, fotografija zaročencev lahko ostane enaka ali pa naložite novo. Spremenite še imeni in datum zaroke. Velikost Velikost žirafe znaša 22 cm. Mater..

15.90€

Majici za zaroko

Majici, ki sporočata, da sta osebi, ki jo imata oblečeni zaročeni.  Idealno darilo za sporočiti ostalim tako veselo novico. Barva napisa črno-rdeča.Majici sta iz 100% bombaža, gramature 190g/m2.Barve majic:Tabela velikosti ženskih majic:Tabela v..

19.80€

Majici zaročena

Moška majica z napisom: JAZ SEM ŠEL NA KOLENA, ter ženska majica z napisom: JAZ REKLA SEM DA. Napis na majici je v črni barvi.Majici sta iz 100% bombaža, gramature 190g/m2.Barve majic:Tabela velikosti ženskih majic:Tabela velikosti moških majic:..

19.80€

Majica - bi poročila se?

Majica z napisom: BI Z MANO POROČILA SE? Barva napisa bela.Majica je znamke Sols Imperial Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2.Možne so različne barve majic...

9.90€

Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strani)