šaljive

Šaljive

Ko nekomu s smešno zanimivo ali nadvse izvirno majico želite kakšen poseben dogodek popestriti, potem mu morate super majico za vse priložnosti v spletni trgovini GeniDarila kupiti.

Majica evolucija - motokrosist

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do motokrosista. Ime motokrosista po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so ..

9.90€

Majica evolucija - gobar

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do gobarja. Ime gobarja po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne b..

9.90€

Majica evolucija - bodybuilder

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do bodybuilderja. Ime bodybuilderja po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne s..

9.90€

Majica evolucija - ribič

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do ribiča. Ime ribiča po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne bar..

9.90€

Majica evolucija - lovca

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do bodybuilderja. Ime bodybuilderja po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne s..

9.90€

Majica evolucija - kolesarja

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do kolesarja. Ime kolesarja po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različ..

9.90€

Majica evolucija - motorist

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do motorista. Ime motorista po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različ..

9.90€

Majica evolucija - padalec

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do padalca. Ime padalca po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne b..

9.90€

Majica evolucija - poslovnež

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do poslovneža. Ime poslovneža po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so razl..

9.90€

Majica evolucija - planinec

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do planinca. Ime planinca po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne..

9.90€

Majica evolucija - smučar

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do smučarja. Ime smučarja po vaši izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne..

9.90€

Majica evolucija - skejter

Na majici je natisnjen razvoj človeka od začetka pa do skejterja. Ime skejterja po izbiri.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne ba..

9.90€

Prikazujem 1 do 12 od 34 (3 strani)