Steklenice

Steklenice


Steklenica 8.marec metulji

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: 8 MAREC NATAŠA (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija metuljčkov.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica dekle

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: SI KAR SI.... ZA NEKOGA NIČ, A ZAME NINA (oseba po vaši izbiri) SI VSE. Na steklenici je še fotografijaDEKLETA IN KUŽKA.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica najboljsa zena

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #NAJBOLJSAZENA (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija TULIPANOV.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica prijateljstvo

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #najboljšiprijateljici Irena&Nina (imeni po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija dveh deklet.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica vse najlepše

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC TI MOJCA (ime po vaši izbiri) MIHA (ime po vaši izbiri) ŽELI. Na steklenici je še fotografija rožice.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica vse najlepše mačehice

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC #NAJBOLJSAPUNCANASVETU (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija mačehic.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica vse najlepše roza

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC MANCA (ime po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija rožice.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica želim ti vesel 8. marec

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: ŽELIM ZI VESEL 8. MAREC MAJA (ime po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija rožice.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)