Darila za učence, vzgojitelje, učitelje diplomante

Darila za učence, vzgojitelje, učitelje diplomante

Darila za učence, vzgojitelje, učitelje diplomante

V spletni trgovini GeniDarila smo vam pripravili najboljša darila za:


UČENCE - lepo je, da nekoga z majhno pozornostjo nagradimo za trud, ki vložil ga je, da nekaj naučil se je.


UČITELJE / VZGOJITELJE - ko nekdo trudi se zelo, da nas nauči nove uporabne življenjske stvari, takrat je prav, da z majhno pozornostjo opomnimo ga, da cenimo ga za to.


DIPLOMANTE - pot do diplome polna je ovir, katere potrebo premagati je. Veliko truda naloženega v znanje potrebno je, da diploma v roki je. 


POMEMBNO JE NAMREČ, DA POKAŽEMO JIM, DA CENIMO NJIHOV TRUD.

Podstavek za telefon drevo

Slika drevesa znanja in napisom HVALA UČITELJICA MARIJA (ime po vašem izboru) 1.b 2018/2019 (razred in datum po vaši izbiri). Darilo podstavek za telefon je zelo priročna zadeva, kajti vaš GSM aparat bo vedno na pravem mestu. Ko boste vzeli GSM apara..

11.90€

Podstavek za telefon male glavice

MALE GLAVICE ZMORE UČITI SAMO VELIKO SRCE. HANA 2016/2017 (ime in datum po izbiri) Darilo podstavek za telefon je zelo priročna zadeva, kajti vaš GSM aparat bo vedno na pravem mestu. Ko boste vzeli GSM aparat iz stojala bo prostor še bolj dekorativen..

11.90€

Podstavek za telefon najboljsa uciteljica

Slika sove in napisom NAJBOLJŠA UČITELJICA KER: #JEPRIJAZNA #ZNARAZLAGATI #JELJUBEZNIVA #ZNAPRISLUHNITI HVALA VAM UČITELJICA MATEJA (ime po vašem izboru) VAŠ 3.a 2019/2020 (razred in datum po vaši izbiri). Darilo podstavek za telefon je zelo priročna..

11.90€

Skodelica za učiteljico - težko najti

Skodelica na kateri je napis: ČUDOVITO UČITELJICO JE TEŽKO NAJTI IN NEMOGOČE POZABITI. MARUŠA 2018/2019 (besedilo in letnica po vaši želji)Barva skodelice: bela...

10.90€

Skodelica z žličko diploma

Skodelica na kateri je lahko na eni strani napisano ime diplomiranca/ke, leto diplomiranja na drugi strani pa fotografija diplomiranca/ke.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

11.90€

Vaza najboljša učiteljica

Keramična vaza z napisom NAJBOLJŠI UČITELJI UČIJO IZ  SRCA NE IZ KNJIGE. Čudovito in trajno darilo ob koncu leta za vse učiteljice in vzgojiteljice...

19.90€

Vaza svet nepoznan

Keramična vaza z napisom UČITELJICA JASNA (ime po vaši izbiri- lahko je tudi vzgojiteljica) HVALA, KER SKUPAJ Z NAMI SPOZNAVATE SVET NAM NEPOZNAN. 3.A 2019/2020 (po vaši izbiri). Čudovito in trajno darilo ob koncu leta za vse učiteljice in vzgojitelj..

19.90€

Blaznica zahvala

Blazinica z napisom: UČITELJICA MATEJA (ime po vaši izbiri) HVALA VAM ZA OBJEMČKE, ZNANJE, VESELJE, VZPODBUDE, PREDANOST, POTRPEŽLJIVOST.  1.B 2018/2019 (besedilo in letnica po vaši izbiri) Na slikici drevesa po vaši želji zapišete še imena učen..

21.90€

Komplet zahvala Sale
10% off
10% off

Komplet zahvala

Komplet blazinice in skodelice z napisom: UČITELJICA MATEJA (ime po vaši izbiri) HVALA VAM ZA OBJEMČKE, ZNANJE, VESELJE, VZPODBUDE, PREDANOST, POTRPEŽLJIVOST.  1.B 2018/2019 (besedilo in letnica po vaši izbiri) Na slikici drevesa po vaši želji z..

29.50€32.80€

Skodelica diploma - naziv zanj

Skodelica na kateri je napis: ALJAŽ (ime po osebi) DOLGO LET SI SE TRUDIL IN GARAL DA naziv po izbiri SI POSTAL.Barva skodelice: bela...

9.50€

Skodelica emajlirana najboljša učiteljica

Skodelica na kateri je napisano #NAJBOLJŠA, #UČITELJICA, #MOJCA (ime učiteljice po vaši izbiri).Emajlirana skodelice so ročno izdelane. Zaradi kompleksne ročne izdelave, so neizogibne rahle izbokline ali majhne luknjice. Prav zaradi tega so emajliran..

15.30€

Skodelica emajlirana prihodnost

Skodelica na kateri je napisano UČITELJICA TE UČI ZA PRIHODNOST. MAJA 2018/2019 (ime učiteljice po vaši izbiri).Emajlirana skodelice so ročno izdelane. Zaradi kompleksne ročne izdelave, so neizogibne rahle izbokline ali majhne luknjice. Prav zaradi t..

15.00€

Prikazujem 1 do 12 od 60 (5 strani)