Akcija!

Akcija!


Igra za zaljubljene Igra za zaljubljene Sale
4% off
4% off

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene je odlično darilo za vse, ki so sveže zaljubljeni in za vse tiste, ki si želijo s svojimi dolgoletnimi partnerji pričarati zabaven, smeha poln večer. Ta igra je namenjena zabavi, sprostitvi in zbližanju ljubljenih oseb. Igra ima i..

19.10€19.90€

Komplet darila za njo - čudovitih Sale
8% off
8% off

Komplet darila za njo - čudovitih

Blazinica ter skodelica sta lahko izjemno lepo darilo, katerega bo vsaka slavljenka vesela. Na skodelici je ime in priimek ter leto po vaši želji. Zraven je pripisano še čudovitih ter na zdravje!..

25.50€27.80€

Komplet emajliranih skodelic najboljša dedek babica Sale
15% off
15% off

Komplet emajliranih skodelic najboljša dedek babica

Komplet emajliranih skodelic za dedka in babico. Na sprednji strani skodelic je napis najboljši deda na svetu oziroma najboljša babica na svetu. Na drugi strani pa skodelico krasijo fotografije po vaši izbiri.  Emajlirana skodelice so ročno izde..

26.00€30.60€

Komplet skodelic najboljša dedek babica Sale
5% off
5% off

Komplet skodelic najboljša dedek babica

Komplet skodelic za dedka in babico. Na sprednji trani skodelic je napis najboljši deda na svetu oziroma najboljša babica na svetu. Na drugi strani pa skodelico krasijo fotografije po vaši izbiri. Barva skodelice: bela. ..

18.00€19.00€

Komplet skodelic za 3 otroke Komplet skodelic za 3 otroke Sale
12% off
12% off

Komplet skodelic za 3 otroke

Komplet skodelic za 3 otroke. Na sprednji strani skodelic so napisane lastnosti za najstarejšega (JAZ SEM NAJSTAREJŠI OTROK, JAZ POSTAVLJAM PRAVILA), za srednjega (JAZ SEM SREDNJI OTROK, JAZ SEM RAZLOG DA IMAMO PRAVILA), in za najmlajšega (JAZ SEM NA..

23.00€26.00€

Jelenček Sale
6% off
6% off

Jelenček

Jelenček ima oblečeno majico, na kateri je natisnjena fotografija otroka, ter njegovo ime.  Jelenček je tako mehak, da ga otroci preprosto ne bodo več izpustili iz rok. Velikost Velikost jelenčka znaša 23 cm. ..

14.90€15.90€

Komplet srce rojstvo  - decek Sale
8% off
8% off

Komplet srce rojstvo - decek

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ura ter kraj rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, v vozičku. Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm.V kompletu je tudi emajlirana skodelica. Emajliran..

33.90€36.80€

Komplet srce rojstvo lunca Sale
8% off
8% off

Komplet srce rojstvo lunca

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ter ura rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, ki spi na mehkem oblaku ter lunce. Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm. V kompletu je tudi emajlirana ..

33.90€36.80€

Komplet darila - princeska Sale
8% off
8% off

Komplet darila - princeska

Blazinica ter denarnica iz jeansa, katera ima odtisnjeno fotografijo po vaši izbiri.Luštno darilo za male princeske...

32.80€35.80€

Komplet darila s fotografijami za punčko Sale
9% off
9% off

Komplet darila s fotografijami za punčko

Blazinica in skodelica s 4 fotografijami, ki jih poljubno izberete, ter imenom in priimkom po izbiri.Darilo, ki se bo vsekakor vtisnilo v spomin...

31.80€34.80€

Komplet darila za otroka - za fanta Sale
9% off
9% off

Komplet darila za otroka - za fanta

Blazinica in skodelica s 4 fotografijami po izbiri ter imenu in priimku, po izbiri. Darilo, ki se bo vsekakor vtisnilo v spomin...

31.80€34.80€

Komplet darila za rojstvo - punca Sale
6% off
6% off

Komplet darila za rojstvo - punca

Blazinica s podatki ob rojstvu, se pravi ime, velikost, teža, ura ter kraj rojstva. Fotografija je po izbiri. Zraven je priložena še skodelica na kateri je fotografija otroka, ime ter datum rojstva.Blazinica ima roza robove, ter roza ozadje. Bla..

28.80€30.80€

Prikazujem 1 do 12 od 65 (6 strani)