Akcija!

Akcija!


Igra za zaljubljene Igra za zaljubljene Sale
4% off
4% off

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene je odlično darilo za vse, ki so sveže zaljubljeni in za vse tiste, ki si želijo s svojimi dolgoletnimi partnerji pričarati zabaven, smeha poln večer. Ta igra je namenjena zabavi, sprostitvi in zbližanju ljubljenih oseb. Igra ima i..

19.10€19.90€

Komplet darila za njo - čudovitih Sale
8% off
8% off

Komplet darila za njo - čudovitih

Blazinica ter skodelica sta lahko izjemno lepo darilo, katerega bo vsaka slavljenka vesela. Na skodelici je ime in priimek ter leto po vaši želji. Zraven je pripisano še čudovitih ter na zdravje!..

25.50€27.80€

Jelenček Sale
6% off
6% off

Jelenček

Jelenček ima oblečeno majico, na kateri je natisnjena fotografija otroka, ter njegovo ime.  Jelenček je tako mehak, da ga otroci preprosto ne bodo več izpustili iz rok. Velikost Velikost jelenčka znaša 23 cm. ..

14.90€15.90€

Komplet srce rojstvo  - decek Sale
8% off
8% off

Komplet srce rojstvo - decek

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ura ter kraj rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, v vozičku.Blazinica je v velikosti 42 cm x 38 cm.V kompletu je tudi emajlirana skodelica.Emajlirane skode..

33.90€36.80€

Komplet srce rojstvo lunca Sale
8% off
8% off

Komplet srce rojstvo lunca

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ter ura rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, ki spi na mehkem oblaku ter lunce.Blazinica je v velikosti 42 cm x 38 cm.V kompletu je tudi emajlirana skodeli..

33.90€36.80€

Komplet darila - princeska Sale
8% off
8% off

Komplet darila - princeska

Blazinica ter denarnica iz jeansa, katera ima odtisnjeno fotografijo po vaši izbiri.Luštno darilo za male princeske...

32.80€35.80€

Komplet darila s fotografijami za punčko Sale
10% off
10% off

Komplet darila s fotografijami za punčko

Blazinica in skodelica s 4 fotografijami, ki jih poljubno izberete, ter imenom in priimkom po izbiri.Darilo, ki se bo vsekakor vtisnilo v spomin...

27.80€30.80€

Komplet darila za otroka - za fanta Sale
10% off
10% off

Komplet darila za otroka - za fanta

Blazinica in skodelica s 4 fotografijami po izbiri ter imenu in priimku, po izbiri. Darilo, ki se bo vsekakor vtisnilo v spomin...

27.80€30.80€

Komplet darila za rojstvo - punca Sale
6% off
6% off

Komplet darila za rojstvo - punca

Blazinica s podatki ob rojstvu, se pravi ime, velikost, teža, ura ter kraj rojstva. Fotografija je po izbiri. Zraven je priložena še skodelica na kateri je fotografija otroka, ime ter datum rojstva.Blazinica ima roza robove, ter roza ozadje. Bla..

28.80€30.80€

Komplet darila za rojstvo Sale
8% off
8% off

Komplet darila za rojstvo

Blazinica je s podatki o rojstvu otroka ter fotografijo otroka. Zraven blazinice je priložen še kamen, ki ima identičen napis kot je na blazinici in izjemno lepo izpade kot dekoracija na polički v dnevni sobi...

32.80€35.80€

Komplet darila za rojstvo - fant Sale
6% off
6% off

Komplet darila za rojstvo - fant

Blazinica s podatki ob rojstvu, se pravi ime, velikost, teža, ura ter kraj rojstva. Fotografija je po izbiri. Zraven je priložena še skodelica, na kateri je fotografija otroka, ime ter datum rojstva.Izjemno lep spomin na tako čudovit dogodek - r..

28.90€30.80€

Komplet darila za Sv. Krst za deklico Sale
8% off
8% off

Komplet darila za Sv. Krst za deklico

Blazinica z napisom: BLAGOSLOVI TEGA OTROKA  ime, priimek, kraj in datum po želji. Blazinica je v velikosti 40 cm x 40 cm. K tej blazinici spada zraven še plišasti slonček, ki ima na majici napis Sv. Krst ime ter kraj in datum po izbiri.  ..

34.80€37.80€

Prikazujem 1 do 12 od 53 (5 strani)