Darilo za krst

Darila za krst

Darila za krst

Ko se starša odločita, da otroka bosta krstila, takrat morata botra izbrati. Najbolj izviren način kako botra vprašati, če želi boter krščencu postati, se v spletni trgovini GeniDarila dobi. Za krščence pa je tudi poskrbljeno, da lepa izvirna darila pridobijo.Skodelica boter

Skodelica na kateri je napisano: SAMO OSEBO Z VELIKIM SRCEM KOT SI ime po izbiri TI, ime po izbiri SI ZA BOTRA ŽELI!!!..

13.50€

Skodelica botra

Skodelica na kateri je napisano: SAMO OSEBO Z VELIKIM SRCEM KOT SI ime po izbiri TI, ime po izbiri SI ZA BOTRO ŽELI!!!..

13.50€

Skodelica boter / botrca

SAMO NAJBOLJŠI/A ime po želji npr. stric, teta POSTANE BOTER MALEMU ime po izbiri SV. KRST datum po izbiri. Barva skodelice oranžna notranjost...

8.90€

Skodelica SV.KRST

Skodelica na kateri je napisano: SV. KRST, fotografija po izbiri ter KRAJ in DATUM po izbiri...

9.50€

Skodelica Sv.Krst knjiga

Skodelica na kateri je slikica svetega pisma ter križa z napisom: Sv. Krst ime otroka, ter datum po vaši želji. Zelo lep spomin na prejem prvega svetega zakramenta.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

11.90€

Slonček Sv. Krst

Plišasta igrača slonček z oblečeno majico ter napisom: SV. KRST ime, kraj in datum po izbiri. Slonček je zelo prijeten na dotik, tako da hitro postane otrokova ljubka igrača za cartlanje, obenem pa je darilo, ki spominja na lep dogodek Sv. Krsta. ..

17.90€

Zajček Sv. Krst

Mehak zajček  ima oblečeno majico na kateri je napis imena in priimka otroka, ki bo krščen, s pripisom VESEL SV. KRST, datum po izbiri. Velikost Velikost zajčka znaša 19 cm. Material 100% po..

15.90€

Žirafa Sv. Krst

Žirafa, ki je prav tako izjemno mehka na dotik, ima oblečeno majico na kateri je slika križa s pripisom Sv. Krst, ime otroka ter datum po izbiri. Velikost Velikost žirafe znaša 22 cm. Material 100% ..

15.90€

Medvedek SV. KRST

Na medvedkovi majici je napisano: SV. KRST ime po želji HVALA DA SI ME ZA BOTRO/a IZBRAL/a. Medvedek je zelo mehak na dotik. Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. ..

19.90€

Medvedek boter

Medvedek z oblečeno majico na kateri je napis: STRIC MATEVŽ (oseba po izbiri) ALI BI TI POSTAL/a  MOJ(a) KRSTNI (a) BOTER/BOTRA? TVOJA NEČAKINJA KATARINA (oseba po izbiri) Plišasta igračka medvedek je prijetno mehka na otip. Velikost ..

19.90€

Medvedek SV. KRST

Medvedek z oblečeno majico na kateri je napis: ime po izbiri BI BIL/a MOJ/a BOTER/BOTRA? Plišasta igračka medvedek je prijetno mehka na otip. Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% ..

19.90€

Slinček botra

Slinček na otip iz prijetnega microfibra ima napis: ime po izbiri, BESEDILO PO IZBIRI kot npr.: SI MATI, SI SESTRA, SI PRIJATELJICA, SI SOSEDA, SI TETA ALI BI ŠE BOTRA BILA? Barva obrobe slinčka je roza ali modra. ..

8.90€

Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)