darila za družine

Darila za družine

Darila za družine

Družina je tista, ki v dobrem in slabem ob strani ti stoji. Družina je tista, ki vsi najbolj cenimo jo. Družinski člani so tisti, ki nam v dobrem ali slabem ob strani stojijo in si za to najboljša darila zaslužijo. GeniDarila pa je tista spletna trgovina, ki najboljša darila za najdražje družinske člane ponudi ti.

Steklenica dekle

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: SI KAR SI.... ZA NEKOGA NIČ, A ZAME NINA (oseba po vaši izbiri) SI VSE. Na steklenici je še fotografijaDEKLETA IN KUŽKA.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica najboljsa zena

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #NAJBOLJSAZENA (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija TULIPANOV.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Skodelica neverjetne stvari

Skodelica z napisom: MAMI TI LAHKO NAREDIŠ NEVERJETNE STVARI. RADA TE IMAM ANA (ime po vaši izbiri). Skodelico krasijo še vrtnice...

9.50€

Igra za zaljubljene Igra za zaljubljene Sale
4% off
4% off

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene je odlično darilo za vse, ki so sveže zaljubljeni in za vse tiste, ki si želijo s svojimi dolgoletnimi partnerji pričarati zabaven, smeha poln večer. Ta igra je namenjena zabavi, sprostitvi in zbližanju ljubljenih oseb. Igra ima i..

19.10€19.90€

Komplet emajliranih skodelic najboljša dedek babica Sale
15% off
15% off

Komplet emajliranih skodelic najboljša dedek babica

Komplet emajliranih skodelic za dedka in babico. Na sprednji strani skodelic je napis najboljši deda na svetu oziroma najboljša babica na svetu. Na drugi strani pa skodelico krasijo fotografije po vaši izbiri.  Emajlirana skodelice so ročno izde..

26.00€30.60€

Komplet skodelic najboljša dedek babica Sale
5% off
5% off

Komplet skodelic najboljša dedek babica

Komplet skodelic za dedka in babico. Na sprednji trani skodelic je napis najboljši deda na svetu oziroma najboljša babica na svetu. Na drugi strani pa skodelico krasijo fotografije po vaši izbiri. Barva skodelice: bela. ..

18.00€19.00€

Komplet skodelic za 3 otroke Komplet skodelic za 3 otroke Sale
12% off
12% off

Komplet skodelic za 3 otroke

Komplet skodelic za 3 otroke. Na sprednji strani skodelic so napisane lastnosti za najstarejšega (JAZ SEM NAJSTAREJŠI OTROK, JAZ POSTAVLJAM PRAVILA), za srednjega (JAZ SEM SREDNJI OTROK, JAZ SEM RAZLOG DA IMAMO PRAVILA), in za najmlajšega (JAZ SEM NA..

23.00€26.00€

Skodelica najboljša mama

Skodelica z zanimivo fotografijo mamice katera zmore opravljati več del hkrati in napis najboljša mama. Mamica bo ob takšnem darilu vedno z nasmeškom pila kavico ali pa čaj. ..

9.90€

Skodelica mama-babica

Skodelica z napisom: EDINO KAR JE BOLJŠE KOT TO, DA SILVA (ime po vaši izbiri) TEBE ZA MAMO IMAM JE TO, DA MOJI OTROCI TEBE ZA BABICO IMAJO. RADI TE IMAMO TATJANA, TIM, TOMAŽ (imena po vaši izbiri). Skodelico krasi še okvir iz rožic v obliki srca...

9.90€

Skodelica z žličko rokica

Skodelica na kateri so odtisi rokic, pod njimi pa imena otrok po želji. Odtisi so univerzalni in so različnih barv. Napis na skodelici je: LEPO JE BITI MAMICA (po želji tudi oče, babica, deda, bratec, sestrica...). Možne so naslednje barve ..

11.90€

Skodelica razlogi babica

Skodelica z napisom: številka po želji RAZLOGI ZAKAJ JE LEPO BITI BABICA. Imena otrok po želji...

9.90€

Skodelica razlogi dedek

Skodelica z napisom: številka po želji RAZLOGI ZAKAJ JE LEPO BITI DEDEK. Imena otrok po želji...

9.90€

Prikazujem 1 do 12 od 73 (7 strani)