darila za družine

Darila za družine

Darila za družine

Družina je tista, ki v dobrem in slabem ob strani ti stoji. Družina je tista, ki vsi najbolj cenimo jo. Družinski člani so tisti, ki nam v dobrem ali slabem ob strani stojijo in si za to najboljša darila zaslužijo. GeniDarila pa je tista spletna trgovina, ki najboljša darila za najdražje družinske člane ponudi ti.

Steklenica dekle

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: SI KAR SI.... ZA NEKOGA NIČ, A ZAME NINA (oseba po vaši izbiri) SI VSE. Na steklenici je še fotografijaDEKLETA IN KUŽKA.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica najboljsa zena

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #NAJBOLJSAZENA (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija TULIPANOV.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Skodelica neverjetne stvari

Skodelica z napisom: MAMI TI LAHKO NAREDIŠ NEVERJETNE STVARI. RADA TE IMAM ANA (ime po vaši izbiri). Skodelico krasijo še vrtnice...

9.50€

Igra za zaljubljene Igra za zaljubljene Sale
4% off
4% off

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene je odlično darilo za vse, ki so sveže zaljubljeni in za vse tiste, ki si želijo s svojimi dolgoletnimi partnerji pričarati zabaven, smeha poln večer. Ta igra je namenjena zabavi, sprostitvi in zbližanju ljubljenih oseb. Igra ima i..

19.10€19.90€

Komplet emajliranih skodelic najboljša dedek babica Sale
15% off
15% off

Komplet emajliranih skodelic najboljša dedek babica

Komplet emajliranih skodelic za dedka in babico. Na sprednji strani skodelic je napis najboljši deda na svetu oziroma najboljša babica na svetu. Na drugi strani pa skodelico krasijo fotografije po vaši izbiri.  Emajlirana skodelice so ročno izde..

26.00€30.60€

Komplet skodelic najboljša dedek babica Sale
5% off
5% off

Komplet skodelic najboljša dedek babica

Komplet skodelic za dedka in babico. Na sprednji trani skodelic je napis najboljši deda na svetu oziroma najboljša babica na svetu. Na drugi strani pa skodelico krasijo fotografije po vaši izbiri. Barva skodelice: bela. ..

18.00€19.00€

Komplet skodelic za 3 otroke Komplet skodelic za 3 otroke Sale
12% off
12% off

Komplet skodelic za 3 otroke

Komplet skodelic za 3 otroke. Na sprednji strani skodelic so napisane lastnosti za najstarejšega (JAZ SEM NAJSTAREJŠI OTROK, JAZ POSTAVLJAM PRAVILA), za srednjega (JAZ SEM SREDNJI OTROK, JAZ SEM RAZLOG DA IMAMO PRAVILA), in za najmlajšega (JAZ SEM NA..

23.00€26.00€

Bodi otroški kmalu

Bodi z napisom: BABICA & DEDEK KMALU SE BOMO SKUPAJ CRKLJALI. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti..

14.90€

Bodi otroški novica

Bodi z napisom: POSTALA BOSTA NAJBOLJŠA BABICA IN DEDEK. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti. Bodi pe..

14.90€

Bodi otroški vse najboljše mami

Bodi z napisom: VSE NAJBOLJŠE MAMI RADA TE IMAM OTA (ime po vaši izbiri). Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih v..

15.10€

Vaza najboljsa mama

Keramična vaza z napisom NA SVETU BOLJŠE MAME (oseba po vaši izbiri) NI, KOT SI MARIJA (ime po vaši izbiri) TI. Čudovito in trajno darilo babice, mamice, sestre, hčerke, tete......

19.90€

Skodelica emajlirana mami

Emajlirana skodelica z napisom: MAMI TADEJA (ime po vaši izbiri) LAHKO TI LE ĆESTITAM NAMREČ IZGLEDAM PERFEKTNO. TVOJA JULIJA (ime po vaši izbiri).Emajlirana skodelice so ročno izdelane. Zaradi kompleksne ročne izdelave, so neizogibne rahle izbokline..

15.30€

Prikazujem 1 do 12 od 81 (7 strani)