darila za očetovski dan - darila za očke

Darila za očetovski dan - darila za očke

Darila za očetovski dan - darila za očke

Mednarodni dan očetov je neformalni praznik, ki se praznuje vsako tretjo nedeljo v mesecu juniju. Torej če želite očeta, na ta dan ali morda za rojstni dan ali pač kar tako, z lepim unikatnim nasploh najboljšim darilom razveseliti, potem mu morate nujno nekaj v spletni trgovini GeniDarila kupiti. 

Pivski vrč - 1 dan brez piva

ZARADI ENEGA DNEVA BREZ PIVA ME NAJBRŽ NEBO KONEC. AMPAK ZAKAJ BI TVEGAL? Hudomušen in hkrati zabaven napis na vrčku za prave ljubitelje piva...

13.90€

Bodi otroški prva ljubezen

Bodi z napisom: ATI MOJA MOJA PRVA LJUBEZEN IN VZOR ZA VEDNO MAJA (ime po vaši izbiri). Izberete lahko za fantka (moder napis) ali deklico (roza napis)...Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elast..

15.10€

Skodelica najbolši oče

Skodelica na kateri je napis: NA SVETU NAJBOLJŠI OČE * DRŽI SMO PREVERILI.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

10.90€

Skodelica družina

DANES BI RADI SPOROČILI, DA SKUPAJ SMO UGOTOVILI, ŽE NEKAJ KAR DOLGO SMO TRDILI IN SEDAJ DOKONČNO BOMO POTRDILI NAJBOLJŠI NA SVETU ATA ime po izbiri SI TI. Na strani se izpiše družina.Super darilo za očka...

9.70€

Skodelica očka

Skodelica na kateri je napis OČKA, ter 4 fotografije po izbiri...

11.90€

Skodelica moj ati

Skodelica MOJ ATI ime po izbiri JE ZAKON. Skodelico okrasite s fotografijo po vaši izbiri...

10.30€

Medvedek ati

Medvedek z napisom I love ATI. Tega medvedka obožujejo tako otroci kot odrasli, zato ga preprosto morate podariti.  Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. ..

19.90€

Denarnica najboljši oče

Denarnica s fotografijo po izbiri, katera ima napis NAJBOLJŠI ATI...

17.90€

Jelenček super očka Sale
6% off
6% off

Jelenček super očka

Jelenček z oblečeno majico ter napisom super očka in slikico znaka Supermena. Darilo, ki bo očetu ob vsaki priložnosti dalo vedeti, da je v očeh otroka popoln in da je zanj superjunak.  Velikost Velikost jelenčka znaša 23..

14.90€15.90€

Jelenček vesel očetovski dan Sale
12% off
12% off

Jelenček vesel očetovski dan

Jelenček z oblečeno majico ter tremi srčki, ki imajo napis: VESEL OČETOVSKI DAN, NAJBOLJŠI OČKA ter RTM (rad/a te imam). Velikost Velikost jelenčka znaša 23 cm. Material 100% poliester. ..

14.00€15.90€

Medvedek očetovski dan

Mehak medvedek na katerem je napis VESELI OČETOVSKI DAN ime po izbiri.  Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. Velikost majice 150 mm..

19.90€

Slonček za očka

Na slončkovi majici je napis vesel očetovski dan. Na majici je tudi slika popularnih brkov.Slonček je zelo mehak na dotik. Velikost Velikost slončka v sedečem položaju znaša 21 cm, drugače znaša velikost slončka okoli ..

17.90€

Prikazujem 1 do 12 od 19 (2 strani)