fantovščina

Fantovščina

Preden fant poroči se in svobodi odreče se, je prav, da prijatelji v spletni trgovini GeniDarila majico za njega si priskrbijo in ga z njo obdarijo. V znak solidarnosti tudi sami sebi majico naročijo in se potem še zadnjič z njim ob glasbi in igrah poveselijo.

Majica fantovščina - nalaganje

Majica z napisom: POROKA NALAGANJE datum po izbiri je napis na majici, ki totalno dobro izpade in se poda vsaki fantovščini.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli a..

9.90€

Majica fantovščina - evolucija

Na majici je slika razvoja človeka od opice do danes v tem primeru bodočega mladoporočenca ter neveste. PETER (ime po izbiri) ZADNJA FAZA EVOLUCIJE je napis na majici.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Na..

9.90€

Majica fantovščina - prijatelji

Majica z napisom: KMALU SE (ime po izbiri) POROČI ZATO SE ŠE ZADNJIČ S PRIJATELJI POVESELI. Na majici so poleg napisa še slike treh mičnih deklet.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko i..

10.90€

Majica fantovščina - konec luštnega

Majica z napisom: KONEC LUŠTNEGA. Na majici so poleg napisa še sliki ženina in neveste.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne barve..

9.90€

Majica fantovščina - svoboden

Majica z napisom: Na majici je napis SVOBODEN SAMO ŠE (število dni po izbiri) POTEM PA (ime po izbiri) SE POROČI.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza bar..

10.90€

Majica fantovščina - kmalu

Majica z napisom: DANES JAKOB (ime po izbiri) - FANTOVŠČINA, KMALU JAKOB - POROKA SVOBODE VEČ NI. Na majici sta poleg napisa, še sliki prijateljev in mladoporočencev.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Nap..

10.90€

Majica fantovščina - pred in po poroki

Na majici je ime bodočega ženina po izbiri s slikico prikaza pred in po poroki.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne barve majic...

10.90€

Majica fantovščina - punca

Majica z imenom po izbiri za fantovščino.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne barve majic...

9.90€

Majica fantovščina - zadnja noč

Majica z napisom: DAVIDOVA (ime po izbiri) ZADNJA NOČ NA SVOBODI.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne barve majic...

9.90€

Majica fantovščina #ženinovabanda

Majica z napisom: #ŽENINOVABANDA.Majica je znamke Sols Imperal Men. Majica je iz 100% bombaža gramature: 190g/m2. Napis na majici lahko izbirate v črni, beli ali roza barvi.Možne so različne barve majic...

9.90€

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)