Plišaste igrače

Plišaste igrače


Medvedek 8. marec

Mehak medvedek, z napisom: NAJBOLJŠI ŽENI (oseba po vaši izbiri) VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC. Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. Velikost majice ..

19.90€

Slonček-carti

Slonček z oblečeno majico, ki nosi napis vse najboljše za.... letnica ter ime po izbiri. Slonček je zelo prijeten na dotik. Velikost Velikost slončka v sedečem položaju znaša 21 cm, drugače znaša velikost slončka okoli 30 c..

17.90€

Medvedek - za njo

Medvedek z oblečeno majico, ki nosi napis na kateri je starost slavljenke v dnevih. Primer (12.054 dni mlada ampak kdo šteje?). Medvedek je prijetno - mehak na dotik. Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Ma..

19.90€

Žirafa rojstni dan zanjo

Žirafa z oblečeno majico na kateri je fotografija po vaši izbiri z napisom: VSE NAJBOLJŠE. Poleg napisa je zraven še slika torte ter rojstno-dnevne kape. Žirafa je zelo prijetna na dotik. Velikost Velikost žirafe znaša 22 cm. ..

15.90€

Izdelaj slončka si

Slonček z oblečeno majico, ki nosi napis ali fotografijo katero si boste zaželeli in dodali. Velikost Velikost slončka v sedečem položaju znaša 21 cm, drugače znaša velikost slončka okoli 30 cm. Material ..

17.90€

Zajčka izdelaj si

Zajček ima oblečeno majico, na kateri je lahko kar se vam zahotelo bo, bodisi fotografija, bodisi besedilo ali oboje. Zajček je mehak in lahko postane otrokova najljubša igrača. Velikost Velikost zajčka znaša 19 cm. ..

15.90€

Žirafo izdelaj si sam

Žirafa z oblečeno majico, ki nosi napis, ki naredili ga boste vi. Da bo vse skupaj še lepše pa lahko dodaste tudi fotografijo.Je zelo prijetna na dotik. Velikost Velikost žirafe znaša 22 cm. Material ..

15.90€

Medvedka naredi si sam

Plišasti medvedek, ki ima oblečeno majico na katero lahko dodaste besedilo ali fotografijo ali kombinacijo obojega. Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. ..

19.90€

Ovčko naredi si sam

Plišasta ovčka, ki ima oblečeno majico na katero lahko dodaste besedilo ali fotografijo ali kombinacijo obojega. Velikost Velikost ovčke znaša 23 cm. Material 100% poliester. Vel..

18.50€

Žirafa rojstni dan zanj

Žirafa z oblečeno majico na kateri je fotografija po vaši izbiri z napisom: VSE NAJBOLJŠE. Poleg napisa je zraven še slika torte ter rojstno dnevne kape. Žirafa je zelo prijetna na dotik. Velikost Velikost žirafe znaša 22 cm. ..

15.90€

Medvedek - zanj

Medvedek z oblečeno majico, ki nosi napis na katerem je VROČI MOŠKI ime po izbiri. Medvedek je prijetno - mehak na dotik.  Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. ..

19.90€

Medvedek za najmlajše vse najboljše

Na majici je napis: VSE NAJBOLJŠE ime ter leta in fotografija po izbiri. Medvedek je zelo prijeten na dotik.  Velikost Velikost medvedka znaša 30 cm. Material 100% poliester. ..

19.90€

Prikazujem 1 do 12 od 61 (6 strani)