darila ob rojstvu otroka

Darila ob rojstvu otroka

Darila ob rojstvu otroka

Ko se vam najlepša stvar zgodi, ko se vam otrok rodi takrat GeniDarilo poskrbi, da novorojenček najlepše darilo dobi. Prav tako pa tudi očka in mamica lahko pri nas darilo dobita, da za vedno ob pogledu nanj najlepši dogodek v njunem življenju podoživita. 

Blazinica srce rojstvo - decek

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ura ter kraj rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, v vozičku.Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm. Izjemno lep spomin na tako čudovit dogodek - rojstvo ot..

21.90€

Blazinica srce rojstvo - fant

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, datum, ura ter kraj rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, ki spi, ter zvezdice.Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm.Izjemno lep spomin na tako čudovit dogodek - rojstvo ot..

21.90€

Blazinica srce rojstvo - žirafa

Blazinica v obliki srca z imenom novorojenčka. Na blazinici je še slika dojenčka in srčkane žirafe. Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm.Izjemno lep spomin na tako čudovit dogodek - rojstvo otroka...

21.90€

Blazinica srce rojstvo lunca

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ter ura rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, ki spi na mehkem oblaku ter lunce. Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm. Izjemno lep spomin na tako čud..

21.90€

Komplet srce rojstvo  - decek Sale
8% off
8% off

Komplet srce rojstvo - decek

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ura ter kraj rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, v vozičku. Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm.V kompletu je tudi emajlirana skodelica. Emajliran..

33.90€36.80€

Komplet srce rojstvo lunca Sale
8% off
8% off

Komplet srce rojstvo lunca

Blazinica v obliki srca s podatki ob rojstvu, se pravi ime, teža, velikost, datum, ter ura rojstva. Na blazinici je še slika dojenčka, ki spi na mehkem oblaku ter lunce. Blazinica je v velikosti 33 cm x 28 cm. V kompletu je tudi emajlirana ..

33.90€36.80€

Bodi otroški podatki

Bodi s podatki o rojstvu (ime, datum, teža, velikost, ura). Bodija na zanimiv način prikažeta podatke o rojstvu. Izberete lahko za fantka ali deklico...Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastan..

15.10€

Bodi otroški prva ljubezen

Bodi z napisom: ATI MOJA MOJA PRVA LJUBEZEN IN VZOR ZA VEDNO MAJA (ime po vaši izbiri). Izberete lahko za fantka (moder napis) ali deklico (roza napis)...Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elast..

15.10€

Bodi otroški žirafa

Bodi s podatki o rojstvu (ime, datum, teža, velikost). Poleg podatkov bodi krasi še prikupna žirafica.Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v ..

15.10€

Otroška odeja ime fant

Otroška odejica z napisom imena in datuma (po vaši izbiri). Otroška odejica je uporabna in dekorativna hkrati. ..

24.90€

Otroška odeja podatki punčka

Otroška odejica s podatki o rojstvu (ime, datum, teža, velikost, ura), katere vnesete sami. Otroška odejica je uporabna in dekorativna hkrati. ..

24.90€

Skodelica z žličko nogice

Skodelica na kateri je fotografija otroka, ime, rojstni datum ter majhne luštkane nogice.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

12.40€

Prikazujem 1 do 12 od 52 (5 strani)