Otroški bodiji in odejice

Otroški bodiji in odejice


Bodi otroški svečka

Bodi z napisom: ULA (ime po vaši izbiri) PIHA SVOJO PRVO SVEČKO. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti...

15.10€

Bodi otroški unicorn

Bodi z napisom: BIRTHDAY GIRL NEJA (ime po vaši izbiri).  Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti. B..

15.10€

Bodi otroški GOSENICA

Bodi z napisom: ULA (ime po vaši izbiri) 1. ROJSTNI DAN. Na bodiju je še prikupna gosenica. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli ..

15.10€

Bodi otroški podatki

Bodi s podatki o rojstvu (ime, datum, teža, velikost, ura). Bodija na zanimiv način prikažeta podatke o rojstvu. Izberete lahko za fantka ali deklico...Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastan..

15.10€

Bodi otroški prva ljubezen

Bodi z napisom: ATI MOJA MOJA PRVA LJUBEZEN IN VZOR ZA VEDNO MAJA (ime po vaši izbiri). Izberete lahko za fantka (moder napis) ali deklico (roza napis)...Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elast..

15.10€

Bodi otroški žirafa

Bodi s podatki o rojstvu (ime, datum, teža, velikost). Poleg podatkov bodi krasi še prikupna žirafica.Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v ..

15.10€

Otroška odeja ime fant

Otroška odejica z napisom imena in datuma (po vaši izbiri). Otroška odejica je uporabna in dekorativna hkrati. ..

24.90€

Otroška odeja podatki punčka

Otroška odejica s podatki o rojstvu (ime, datum, teža, velikost, ura), katere vnesete sami. Otroška odejica je uporabna in dekorativna hkrati. ..

24.90€

Bodi otroški slonćek

Bodi s podatki o rojstvu (ime, datum, teža). Poleg podatkov bodi krasijo še prikupni slončki.Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barv..

15.10€

Bodi otroški kmalu

Bodi z napisom: BABICA & DEDEK KMALU SE BOMO SKUPAJ CRKLJALI. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti..

14.90€

Bodi otroški novica

Bodi z napisom: POSTALA BOSTA NAJBOLJŠA BABICA IN DEDEK. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti. Bodi pe..

14.90€

Bodi otroški varnostna razdalja

Bodi z napisom: MAMI IN ATI NISTA UPOŠTEVALA VARNOSTNE RAZDALJE. Otroški bodi na dolg rokav je znamke Roly. Otroški bodi je iz 96% česanega bombaža ter 4% elastana, gramature 175g/m2. Otroški bodi je na voljo v beli barvi, različnih velikosti...

14.90€

Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)