darila za prijateljstvo

Darila za prijateljstvo

Darila za prijateljstvo

Pravega prijatelja se ne da z denarjem kupiti. Pravo prijateljstvo si je potrebno pridobiti oziroma prislužiti. Pravi prijatelj ve kakšno najboljše darilo zate je. Pravi prijatelj ve, da v spletni trgovini GeniDarila, najboljša darila dobijo zate se.

Steklenica prijateljstvo

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #najboljšiprijateljici Irena&Nina (imeni po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija dveh deklet.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Skodelica medicinska sestra

Skodelica z napisom: BOLNIM ZMORE POMAGATI SAMO VELIKO SRCE. Skodelico krasijo še slika medicinske sestre. Odlično darilo za medicinske sestre...

9.50€

Igra za zaljubljene Igra za zaljubljene Sale
4% off
4% off

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene je odlično darilo za vse, ki so sveže zaljubljeni in za vse tiste, ki si želijo s svojimi dolgoletnimi partnerji pričarati zabaven, smeha poln večer. Ta igra je namenjena zabavi, sprostitvi in zbližanju ljubljenih oseb. Igra ima i..

19.10€19.90€

Pivski vrč sexy

Pivski vrč iz kvalitetne keramike z napisom LE PIVO JE KRIVO ZA MOJ SEXY IZGLED. S fotografijo po želji. Super darilo zanj ali za njo. ..

13.90€

Pivski vrč - 1 dan brez piva

ZARADI ENEGA DNEVA BREZ PIVA ME NAJBRŽ NEBO KONEC. AMPAK ZAKAJ BI TVEGAL? Hudomušen in hkrati zabaven napis na vrčku za prave ljubitelje piva...

13.90€

Skodelica najboljši prijatelj

Skodelica na kateri je napis: NAJBOLJŠI PRIJATELJ ali PRIJATELJICA.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

10.90€

Skodelica prijatelj / prijateljica fotografija

Skodelica na katero je možno dodati fotografijo najboljše prijateljice oziroma prijatelja...

9.10€

Skodelica crazy friend

Skodelica na kateri je napis: YOU SARA (ime po vaši izbiri) WILL ALWAYS BE MY CRAZY FRIEND. FROM MATEJA (ime po vaši izbiri). Zraven je še leto, katero sta prijatelju ali prijateljici podarili skodelico...

9.30€

Skodelica najboljši prijateljici

Skodelica na kateri je napisom: 1 MILIJON SPOMINOV. 100 TISOČ ŠAL. 10 TISOČ LEPIH TRENUTKOV. 100 SKRIVNOSTI. SRCE (slikica srca) EN RAZLOG. NAJBOLJŠA PRIJATELJICA. OD ANDREJE (ime po vaši izbiri) ZA NIKO (ime po vaši izbiri). Fantastično darilo za na..

9.90€

Skodelica pravi prijateljici

Skodelica na kateri je napisom: PRAVI PRIJATELJICI NISTA NIKOLI NARAZEN. MOGOČE V RAZDALJI AMPAK NIKOLI V SRCU. Fantastično darilo za najboljšo prijateljico. ..

9.30€

Skodelica prijatelj - brez njega

Skodelica na kateri je napis: PRIJATELJ NE PUSTI DELATI PRIJATELJU BUTASTIH STVARI (BREZ NJEGA)...

9.10€

Skodelica prijatelji zvezde

Skodelica na kateri je napisom: PRIJATELJI SO KAKOR ZVEZDE NE RABIŠ JIH VIDETI DA VEŠ DA SO TAM. Na skodelici so še slikice zvezdic in srca. Fantastično darilo za najboljšo prijateljico. ..

9.90€

Prikazujem 1 do 12 od 49 (5 strani)