darila za dan žena

Darila za dan žena

Dan žena je mednarodni praznik žena, ki ga vsako leto praznujemo 8. marca.  Na ta dan vse ženske praznujejo svoj dan. Zato jim morate ob tem dnevu nekaj lepega podariti in jih razveseliti. V spletni trgovini GeniDarila za ta dan pripravili smo lepa darila, katerih se bo vsaka razveselila, saj takoj videla bo, da darilo narejeno je bilo samo za njo.

Medvedek 8. marec

Mehak medvedek, z napisom: NAJBOLJŠI ŽENI (oseba po vaši izbiri) VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC. Velikost Velikost medvedka znaša 22 cm. Material 100% poliester. Velikost majice ..

19.90€

Skodelica 8.marec

Skodelica na kateri je napis: MAJA (ime po vaši izbiri) Poleg imena so na skodelici še rožice v obliki številke 8. Super darilo za 8. Marec.Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

10.90€

Skodelica 8.marec ime

Skodelica na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC. ANA (ime po vaši izbiri). Možne so naslednje barve skodelic: rdeča, rumena, modra...

11.90€

Steklenica 8.marec metulji

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: 8 MAREC NATAŠA (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija metuljčkov.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica dekle

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: SI KAR SI.... ZA NEKOGA NIČ, A ZAME NINA (oseba po vaši izbiri) SI VSE. Na steklenici je še fotografijaDEKLETA IN KUŽKA.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica najboljsa zena

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #NAJBOLJSAZENA (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija TULIPANOV.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica prijateljstvo

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: #najboljšiprijateljici Irena&Nina (imeni po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija dveh deklet.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica vse najlepše

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC TI MOJCA (ime po vaši izbiri) MIHA (ime po vaši izbiri) ŽELI. Na steklenici je še fotografija rožice.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica vse najlepše mačehice

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC #NAJBOLJSAPUNCANASVETU (oseba po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija mačehic.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica vse najlepše roza

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC MANCA (ime po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija rožice.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Steklenica želim ti vesel 8. marec

Steklenica zavita v neopren na kateri je napis: ŽELIM ZI VESEL 8. MAREC MAJA (ime po vaši izbiri). Na steklenici je še fotografija rožice.Velikost steklenice: 500 ml. ..

17.10€

Blazinica vse najlepše za dan žena

Blazinica z napisom: VSE NAJLEPŠE ZA DAN ŽENA ANA (ime po vaši izbiri). Na blazinici je še slikica rožic...

19.90€

Prikazujem 1 do 12 od 47 (4 strani)